Voksen Roskilde

congratulate, simply excellent idea You..

Tantra kursus massage nordjylland

02.01.2017 Casual Dating Vejle 0

tantra kursus massage nordjylland

KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler. Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til etablerede par som måske er gået død i det intime samliv og trænger til liv, inspiration, fornyelse, langsomhed og sanselighed. Der er så meget godt at hent i tantraens. Efter programmet “kussen” på DR2 er jeg blevet spurgt masser af gange, hvor jeg anbefaler folk at få Tantramassage. Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i. Hvem gør hvad, hvorfor og hvordan, hvad skal man kigge efter – og hvad skal man undgå? Her er nogle overvejelser, som du kan gøre dig, inden du beslutter. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.

Tantra kursus massage nordjylland - discuss

Vi lærer at berøre en mandekrop, så han og hans partner sammen når til et helt nyt seksuelt niveau. Fik lært at give mig hen i nydelsen og bare være.

Videos

Johan Derksen en René van der Gijp analyseren tantra-massage - VOETBAL INSIDE Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og uddannelser i tantramassage også tilbyder tantramassage. En Mahamudra Tantra massage kan opleves som en meditation over sin egen sanselighed. Få steder oplever. Efter programmet “kussen” på DR2 er jeg blevet spurgt masser af gange, hvor jeg anbefaler folk at få Tantramassage. Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i. Hvem gør hvad, hvorfor og hvordan, hvad skal man kigge efter – og hvad skal man undgå? Her er nogle overvejelser, som du kan gøre dig, inden du beslutter. Om Lotus · Udtalelser · Video-materiale · Nyhedsbrev · Sessioner · SELF LOVE- session · INTIMACY-session · LIFE ENERGY-session · Online-kurser · SELF LOVE-kursus · INTIMACY-kursus · LIFE ENERGY-kursus · Kontakt · Priser · Booking · Find vej · Blog · Kalender · Om Lotus +. Udtalelser · Video-materiale · Nyhedsbrev. tantra kursus massage nordjylland

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *